Szerző: dr. Németh Mariann | dec 10, 2020
Ez egy nyers csokitorta recept. A nyers konyhának viszont alaputasítása, hogy a dióféléket, magvakat a felhasználás előtt előbb alaposan meg kell mosni, és néhány órára, vagy egy éjszakára be kell áztatni (aktiválás), majd megszárítani, és úgy felhasználni. Az áztatás...
Szerző: dr. Németh Mariann | dec 5, 2020
Az egyik családi kedvencünk a meggyes mákos köleskása. Elkészítése egyszerű. Tartalmas leves után szoktuk enni. Ki szoktam csenni belőle a gyerekek másnapi tízóraijára elegendő mennyiséget is:)
Szerző: dr. Németh Mariann | nov 17, 2020
Az izlandi palacsinta abszolút favorit reggeli, és nem csak a gyerekek körében. És bár a banán miatt édes, a tojások, a teljes zabpehely és a kókuszzsír miatt nem ugyanaz a kategória, mint az édes müzli vagy péksütemény. Ez lassan felszívódó, teljes értékű szénhidrát,...