Szerző: dr. Németh Mariann | dec 9, 2020
A halnyárs nagyon jól előkészíthető, egészséges fogás. A nyársakat fűzd fel, és egy tálcán tedd be a hűtőbe addig, amíg a sütésre nem kerül a sor. Ha vendégvárónak készíted, elég akkor betenni a sütőbe, amikor a vendégek már megérkeztek. Gyorsan megsül, a sülés közben...
Szerző: dr. Németh Mariann | dec 5, 2020
Ez a "kence" nagyon finom különböző zöldségekre kenve, mindegyik más ízt kölcsönöz a falatnak. Ne kenyérrel fogyaszd! Nagyon jól variálható, így még vendégváró fogásként is kitűnő választás, mivel többféle zöldséggel tálalva (sárgarépa-, petrezselyemgyökér- és...
Szerző: dr. Németh Mariann | dec 5, 2020
Zöldfűszeres citromos hal gyorsan elkészíthető, ínycsiklandó fogás. Elronthatatlan, fenséges, egészséges!
Szerző: dr. Németh Mariann | dec 5, 2020
Ez egy sokoldalú recept, hiszen többféle hallal, vagy hal helyett sonkával, kisütött szalonnapörccel vagy maradék sült hússal is készítheted. A zöldségeket variálhatod. Egyszer vegyes zöldség, máskor csupán egyféle. Mirelit zöldbab, zöldborsó, karfiol, brokkoli mindig...
Szerző: dr. Németh Mariann | nov 24, 2020
A zöldséges marharagu jól variálható. Nem nyúlhatsz vele mellé, ha őszi-téli vendégváró fogást akarsz készíteni. Az előkészítés után jól magára hagyható, nincs vele macera.