Halnyárs

Halnyárs

A halnyárs nagyon jól előkészíthető, egészséges fogás. A nyársakat fűzd fel, és egy tálcán tedd be a hűtőbe addig, amíg a sütésre nem kerül a sor. Ha vendégvárónak készíted, elég akkor betenni a sütőbe, amikor a vendégek már megérkeztek. Gyorsan megsül, a sülés közben...
Májpástétom

Májpástétom

Ez a "kence" nagyon finom különböző zöldségekre kenve, mindegyik más ízt kölcsönöz a falatnak. Ne kenyérrel fogyaszd! Nagyon jól variálható, így még vendégváró fogásként is kitűnő választás, mivel többféle zöldséggel tálalva (sárgarépa-, petrezselyemgyökér- és...
Zöldséges-tojásos halas egytálétel

Zöldséges-tojásos halas egytálétel

Ez egy sokoldalú recept, hiszen többféle hallal, vagy hal helyett sonkával, kisütött szalonnapörccel vagy maradék sült hússal is készítheted. A zöldségeket variálhatod. Egyszer vegyes zöldség, máskor csupán egyféle. Mirelit zöldbab, zöldborsó, karfiol, brokkoli mindig...
Zöldséges marharagu

Zöldséges marharagu

A zöldséges marharagu jól variálható. Nem nyúlhatsz vele mellé, ha őszi-téli vendégváró fogást akarsz készíteni. Az előkészítés után jól magára hagyható, nincs vele macera.