Recept nyomtatása
Zöldfűszeres citromos hal
Zöldfűszeres citromos hal gyorsan elkészíthető, ínycsiklandó fogás. Elronthatatlan, fenséges, egészséges!
Elkészítés
A halat sózd be, kend a tört fokhagymával, és helyezd egy kókuszzsírral kikent tepsibe.
A citromot vágd vékony szeletekre, a zöldfűszereket aprítsd fel.
A halat locsold meg a citromlével, helyezd rá a citromszeleteket, és szórd rá a zöldfűszereket is. Ha egész halat használsz, a belsejébe is tegyél citromot és fűszereket.
Fólia alatt 180 fokos sütőben süsd 15 – 20 percig, majd vedd le a fóliát, és így süsd tovább még 3-4 percig (a fűszerek ne égjenek meg).
Megjegyzés
A hal fűszerezését bátran variálhatod, kapor helyett tárkonnyal is kipróbálhatod. Garantáltan finom és egészséges fogást kapsz.