Halnyárs

Halnyárs

A halnyárs nem csak könnyű nyári ebéd vagy vacsora lehet, hanem ünnepi fogásként is asztalra kerülhet karácsonykor, vagy húsvétkor.
Májpástétom

Májpástétom

Ez a "kence" nagyon finom különböző zöldségekre kenve, mindegyik más ízt kölcsönöz a falatnak. Ne kenyérrel fogyaszd! Nagyon jól variálható, így még vendégváró fogásként is kitűnő választás, mivel többféle zöldséggel tálalva (sárgarépa-, petrezselyemgyökér- és...
Zöldséges-tojásos halas egytálétel

Zöldséges-tojásos halas egytálétel

Ez egy sokoldalú recept, hiszen többféle hallal, vagy hal helyett sonkával, kisütött szalonnapörccel vagy maradék sült hússal is készítheted. A zöldségeket variálhatod. Egyszer vegyes zöldség, máskor csupán egyféle. Mirelit zöldbab, zöldborsó, karfiol, brokkoli mindig...
Paprikás malacfül

Paprikás malacfül

A paprikás malacfül igazi csemege a "műértők" számára. Ráadásul beleillik az elvárásba, hogy fogyasszuk el az állatot a fülétől a farkáig 🙂
Zöldséges marharagu

Zöldséges marharagu

A zöldséges marharagu jól variálható. Nem nyúlhatsz vele mellé, ha őszi-téli vendégváró fogást akarsz készíteni. Az előkészítés után jól magára hagyható, nincs vele macera.