Szerző: dr. Németh Mariann | dec 9, 2020
A csirkés-rákos rizottó több szempontból is ideális fogás. Gyorsan elkészül, könnyű, tartalmas, emellett nem csak főételként, hanem reggelire is fogyasztható. Sőt. Reggelire, hidegen – az előző esti maradékból – különösen jót tesz az emésztőrendszerednek,...
Szerző: dr. Németh Mariann | dec 5, 2020
Ez a "kence" nagyon finom különböző zöldségekre kenve, mindegyik más ízt kölcsönöz a falatnak. Ne kenyérrel fogyaszd! Nagyon jól variálható, így még vendégváró fogásként is kitűnő választás, mivel többféle zöldséggel tálalva (sárgarépa-, petrezselyemgyökér- és...
Szerző: dr. Németh Mariann | nov 24, 2020
A csirkemell leves gyszerű és gyors lélekmelengető fogás, nem csak téli estékre.
Szerző: dr. Németh Mariann | nov 24, 2020
A paprikás malacfül igazi csemege a "műértők" számára. Ráadásul beleillik az elvárásba, hogy fogyasszuk el az állatot a fülétől a farkáig 🙂
Szerző: dr. Németh Mariann | nov 24, 2020
A kocsonya nagyon egészséges étel, bár ezt sokan nem tudják róla. A csontos, porcos húsokból kifőtt kollagén jó a bélrendszer számára, de a haj, a bőr és a köröm is meghálálja, ha nem csak színhúst eszel, hanem rendszeresen fogyasztasz kollagén típusú fehérjéket...