Recept nyomtatása
Tonhalkrém
A tonhalkrém általában bejön azoknak is, akik nincsenek oda a halas fogásokért. Nagyon ízletes és egészséges, friss zöldségekre kenve bátran fogyaszthatod.
Előkészítés 15 perc
Pihentetés 1 óra
Mennyiség
főre
Hozzávalók
Előkészítés 15 perc
Pihentetés 1 óra
Mennyiség
főre
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A halat tedd át a dobozból egy tálba, és ha kell, villával törd össze.
  2. Alaposan keverd össze az apróra vágott lilahagymával, és az apróra vágott, vagy lereszelt főtt kemény tojással.
  3. Ízesítsd citromlével, és ha kell sóval, illetve ízlésed szerint fűszerekkel (például aprított olajbogyóval, kaporral).
  4. Legalább egy órán keresztül hagyd összeérni az ízeket.
Megjegyzés

A masszát zöld salátalevélre halmozhatod, és így feltekerheted, vagy kis csomagocskákat készíthetsz belőle. Ne kenyérrel fogyaszd, hanem ujjnyi vastag szeletekre vágott nyers karalábéra, zellergumóra kenve.