Előkészítés | 8 perc |
Pihentetés | 1 óra |
Mennyiség |
adag
|
Hozzávalók
- 4 db kisebb cékla
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 teáskanál citromlé
- 2 evőkanál mazsola
Hozzávalók
|
|
Elkészítés
- A céklát alaposan súrold meg, és finomlyukú reszelőn reszeld le.
- Keverd össze az olívaolajjal, a citromlével és a mazsolával.
- Fogyasztás előtt 1 órát pihentesd.
Megjegyzés
Adhatsz hozzá durvára vágott diót, pekándiót, vagy mandulát. Kiváló utóvacsora, de tévénézés közben egészséges nassolnivaló is lehet.
Köszönöm ez egy nagyon jó ötlet a céklára,eddig almát répát reszeltem mellé de mazsola talán sosem jutott volna eszembe!
Örülök, hogy jó tippet adtam! Írd meg, hogy ízlett!