Előkészítés | 15 perc |
Mennyiség |
adag
|
Hozzávalók
- 1 csomag vegyes zöldsaláta
- 1/2 db uborka negyedelve, szeletelve
- 1 db piros színű paprika
- 1 db sárga színű paprika
- 1 maréknyi koktél paradicsom felezve, vagy negyedelve
- 1 csokor petrezselyemzöld apróra vágva
- 1 evőkanál extra szűz olívaolaj
- 1/2 db citrom leve
- só, őrölt kakukkfű és őrölt rozmaring ízlés szerint
Hozzávalók
|
|
Elkészítés
- A hozzávaló zöldségeket szépen rendezd el egy nagy salátástálban.
- Az öntethez való olívaolajat, citromlevet és fűszereket tedd egy kicsi befőttesüvegbe, zárd rá a tetőt, és alaposan rázd össze.
- A salátára tálaláskor öntsd rá az öntetet.
Megjegyzés
A látványa is szemet gyönyörködtető, minden évszakban üde színfoltja a terített asztalnak. Egészséges és finom.