A baconos csirkemáj az egyik megoldása lehet annak a táplálkozási javaslatnak, hogy hetente legalább egy alkalommal egyél májat. A máj nagyon egészséges étel, nem kell tőle félned! Az Életmód-navigátor blogon ezzel kapcsolatban számos hasznos cikket olvashatsz!

A Sütés zsírral vagy zsír nélkül? című cikk is érdekelni fog!

Recept nyomtatása
Baconos csirkemáj
A baconos csirkemáj szuper egészséges meleg reggeli, de vendégváró falat gyanánt is könnyen bevetheted.
baconos-csirkemaj
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 25 perc
Mennyiség
Hozzávalók
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 25 perc
Mennyiség
Hozzávalók
baconos-csirkemaj
Elkészítés
  1. Tisztítsd meg a csirkemájat úgy, hogy egy fél máj legyen egy darabban.
  2. A baconszalonna-csíkokba egyenként tekerd bele a májdarabokat.
  3. Helyezd a csomagocskákat sütőpapírral bélelt tepsire, és 180 fokon süsd, amíg szép piros nem lesz.